Semalam & Hari Ini

Hello semua! =)


Semalam, pagi2 (pagi la sgt!) aku bgn terus aku teringat "arini pau kawen..nk g ke tanak aa?". Mmg mlm sblm tu, aku bekerja agak keras walaupun aritu ari Jumaat. Mmg mlm tu aku rase mcm tak dpt join je diorg g kenduri, tp segala2 berubah pagi semalam. Tetiba aku rase cam nak gi, dh lama tak hang out bersuka ria, gossip & update status dgn kwn2..hehe! Terus, aku on laptop dan meng-email laki aku utk meng-update status..hehe!

Lps siap2, dan sedikit sessi 'Hangin Bersama Tudung', aku g amik Naim, then straight amik Zareen plak. Perut lapar wey, Naim siap ckp nk g beli roti.. Tp hati aku kuat mengatakan "Kat umah zareen sure ada makanan ni..hehehe!". Jd sesampai umah zareen, setelah kami berjumpa rumah yg ada 6 lot parking, kendian sessi bersalam2 dgn tuan umah, kami terus go straight ke meja makan, dan terus bukak tudung saji. Yeay, ada kek dgn jemput2..haha! 

Dh mengalas perut, kami meneruskan perjalanan menempuh MRR2 yg jam. Smpi2, muka2 yg ada ialah Sop,Mama & anak2, Abeng yg single pd hari itu, Zaim yg 'I'm not single anymore' (Hehe! Syabas Jaim, even ko ckp aku poyo td) yg dtg bersama Zaza nye, Meor & Izza, Matdek yg 'Single Sejati'.. Time kitorg nk blk Paksu Loped dgn Jamie pn smpi.. Sempat dia menjual sepasang Crocs kt Jaim..

On the way back, br la kitorg perasan.. "Laaa, kita xde tgkap gambo dgn pengantin pn, eh?!". Hahaha, aku teringat nk tgkap gambar kami br3 pn ok la. Lps hantar Zareen blk & melepak2 kt atas katil, sambil kacau Bazilah tdo, aku antar Naim blk Parit Buntar kt Jalan Duta. Pastu aku pn blk.. Dh on the way blk, kt traffic lite kt Giza, br aku teringat lg skali.. "Laaa, gambar br3 pn aku lupe nk amik!". Haha... Dan, kt traffic tu jugak, aku amik gambo ni..Haha!


Ni gambo tanda2 awal migraine ni sbnrnye. Kuk 9 pm aku dh terbaring dpn tv, kul 10 aku dh terbang..Hahaha! Syabas Fizzone!

Hari ini, bgn2 aku sidai kain..siap2 g opis. Buat2 keje.. Penatnye rase.. Tgk2, jam dh kul 6 pm, aku pusing2..tgk2 aku sorg je yg tggl...huhu! Perut lapo, aku cuma sempat makan se-batang kinder bueno yg sudah melt di dlm beg orenggg ku itu..haha!

Sebenarnye, hari ni ati aku berbunga2 sket, pasal td laki aku ada mms gambo dia.. Dh nk dekat 3bln tu aku tak dpt tgk wajah manisss nye itu..haha! Semalam dia baru smpi Fujairah..


**hemsem.....** (sape lg nk puji klau bukan aku, hehe!)


Aku bersama muka sisa2 migraine..hehe


Sekian, terima kasih  =)

1 comments:

Nad a.k.a MamaZakwan said...

BLOG YG SGT SANTEK DAN BEST!
keep it up!
rajen2 ber blog..saya nak baca hari2 =)

*saya la tu.. *

My photo
Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
..nothing interesting *at all*.. Abah saya nama Sakya, Mak saya nama Norani.. Husband saya Zurhymi Firdaus =)

Followers

my time is running out!